ΑΕΡΟΛΕΒΗΤAΣ ΠΕΛΛΕΤ

 

Αγοράστε το στο νέο μας eshop πατώντας εδώ!

ΑΕΡΟΛΕΒΗΤΑΣ: Αερολέβητας πέλλετ για οικολογική και οικονομική αεροθέρμανση χώρων από μία κατοικία έως ένα επαγγελματικό χώρο. Ο λέβητας σέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πτηνοτροφεία, θερμοκήπια, αποθήκες και εργοστάσια. Οι λέβητες πέλλετ είναι οικονομικοί στην καύση και εύκολοι στην εγκατάσταση.

ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ: Από τον λέβητα, τον καυστήρα, το τροφοδοτικό και την δεξαμενή αποθήκευσης της καύσιμης ύλης (ΠΕΛΛΕΤ). 

Ο ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ: Παραγόμενος από πυρίμαχο ανοξείδωτο υλικό. Είναι αυτοκαθαριζόμενος και χαρακτηρίζεται από λειτουργία πιέσεως. Με κυλινδρική διαμόρφωση προσεκτικά μελετημένη, υποδέχεται την καύσιμη ύλη πού έρχεται από την δεξαμενή καυσίμου μέσω του τροφοδοτικού. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ: Το ηλεκτρονικό κέντρο ελέγχου της μονάδας είναι με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. Είναι εφοδιασμένο με ένα γενικό διακόπτη που δίνει ενέργεια στο σύστημα και το διευθύνει. Παράλληλα παρουσιάζει με εύκολο τρόπο σημαντικές πληροφορίες όπως την θερμοκρασία του θαλάμου καύσης, την θερμοκρασία του χώρου, την θερμοκρασία του λέβητα, την ροή τροφοδοσίας υλικού, την παροχή αέρα κ.ά. Συνοδεύεται από Ελληνικό Εγχειρίδιο Οδηγιών (Manual).

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Η συγκεκριμένη μέθοδος κατασκευής εξυπηρετεί παράλληλα την εύκολη συντήρηση και την καθαριότητα του καυστήρα και του θαλάμου καύσης. Χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες που επιτυγχάνονται στον λέβητα, η συσσώρευση καταλοίπων από την καύση είναι σχεδόν μηδενική. Έτσι είναι αρκετός ο καθαρισμός ανά 3 μέρες λειτουργίας με εύκολο τρόπο ανοίγοντας την θυρίδα και απορροφώντας τα υπολείμματα με μια σκούπα καθαρισμού στάχτης για να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία.

ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΣ: Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ανοξείδωτες καπνοδόχους, μονού και διπλού τοιχώματος, εξαρτήματα όπως γωνίες, ταφ, ημιτάφ και οτιδήποτε χρειάζεστε για την εγκατάσταση.

 

 

Αγοράστε το στο νέο μας eshop πατώντας εδώ!