Εταιρικό Προφίλ

 

Η εταιρία ΔΙΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1997 με έδρα τις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στο Βιομηχανικό Πάρκο Πολυκάστρου και ανηκει στον ομιλο Α.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ που δραστηριποιείται απο το 1989 με την κατασκευη και εμπορια Η/Ζ και καταστηματα λιανικης πωλησης. Τα γραφεία και η έκθεση της εταιρείας μας βρίσκονται στο 3χλμ ΕΟ Θεσσαλονίκης - Αθηνών στη Θεσσαλονίκη.

Από τον Αύγουστο του 2013 η εταιρία Δίας A.E κρίθηκε ότι πληρεί τις προϋποθέσεις που προβλέπει το πρότυπο ISO 9001:2008 από τον οργανισμό πιστοποίησης K.C. HELLAS ΚΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Α.Ε.

Το αντικείμενο εργασιών μας είναι η εισαγωγή αλλά και παραγωγή πάσης φύσεως γεωργικών μηχανημάτων καθώς και η εξειδίκευση στο χώρο των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών και γεννητριών.

Τα τελευταία χρόνια λόγο τις αύξησης του κόστους των ορυκτών καυσίμων στη χωρά μας και αναζητώντας οικονομικές λύσεις για νοικοκυριά και παραγωγικές μονάδες έχουμε μπει δυναμικά στο χώρο της θέρμανσης. Καυστήρες, σόμπες, τζάκια, λέβητες, πέλλετ, ελαιοπυρήνα και η μεγάλη καινοτομία: εγκατάσταση αερολέβητων σε πτηνοτροφικές μονάδες, ξηραντήρια και θερμοκήπια. Με πολύ μεγάλη επιτυχία δίνουμε λύση άμεσα στο πρόβλημα του πετρελαίου αλλάζοντας τον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα πέλλετ στον ήδη υπάρχοντα λέβητα με αποτέλεσμα εξοικονόμησης έως και 60% από τη καύση πετρελαίου.

O καυστήρας πέλλετ DIAS S.A. φέρει την πιστοποίηση της TUV Rheinland Hellas.

Στόχος μας είναι η άμεση και πληρέστερη εξυπηρέτηση του πελάτη η οποία δε σταματά στην πώληση αλλά συνεχίζεται και μετά από αυτή με την παροχή service και την επίλυση πάσης φύσεως τεχνικών προβλημάτων από το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας.

 

Με εκτιμηση,

Ο Διευθύνων Σύμβουλος,

Αλέκος Παπαδόπουλος.